Buiksloterham, Amsterdam-Noord

Buiksloterham

Medio mei 2022 komen in Amsterdam Noord 2 wooncoöperatie-kavels voor middeldure huurwoningen beschikbaar. Het gaat om de wooncoöperatie-kavels 19E en 19F in de wijk Buiksloterham aan de Noordelijke IJ-oevers. Op kavel 19E is ruimte voor maximaal 53 woningen. Kavel 19E is bestemt voor maximaal 35 woningen.

Buiksloterham is een van de meest veelbelovende gebieden om te wonen in Amsterdam. Het gebied aan de noordelijke IJ-oever, tussen Overhoeks en de NDSM-werf, verandert van een industrieel bedrijventerrein in een circulaire stadswijk gericht op wonen en werken.

Kavels 19E en 19F

Twee kavels zijn gereserveerd voor wooncoöperaties. Kavel 19E heeft ruimte voor maximaal 3.600 vierkante meter woonoppervlak. Kavel 19F heeft maximaal 2.400 vierkante meter beschikbaar. Beide kavels zijn bedoelt voor middeldure huurwoningen. Hiervoor betaal je tussen de € 763,47 en € 1.068,83 aan huur per maand (prijspeil 2022).

De gemeente Amsterdam zoekt voor de kavels twee wooncoöperaties die de woningen kunnen ontwikkelen, financieren, realiseren en exploiteren. Zij zoeken een coöperatie die bereid is het heft in eigen hand te nemen en een werkwijze te vinden voor de projectontwikkeling en financiering van het de woningen waar zij zelf in gaan wonen.

Meer weten? Bekijk de website van de gemeente Amsterdam


Inklappen
Lees verder

Agenda

No items found.

Kenmerken

Algemeen
Minimum aantal woningen
woningen
Maximum aantal woningen
woningen
Funda link
Funda.nl
Minimum prijs
Maximum prijs
Bebouwingstype
Appartementengebouw
Contact Informatie
Naam
Email
wooncoops@amsterdam.nl
Organisatie
Gemeente Amsterdam
Website link
Oppervlakte
Oppervlakte kavel
Bebouwbaar oppervlakte
Maximum realiseerbaar woonoppervlakte