CrowdBuilding in drie stappen:

1. Maak een account aan

Meld je aan

Meld je aan en vul je profiel in. Vertel ons je woonwensen en in welke regio je op zoek bent. We laten het je direct weten als er binnen jouw zoekcriteria een nieuw project start.

2. Volg woonvormen

Bekijk de verschillende woonvormen

Een woonvorm is een verzameling van thema's en ideeën voor collectieve manieren van wonen. Door een woonvorm te volgen toon je interesse en krijg je een bericht als er binnen de gevolgde woonvorm een nieuw project wordt gestart.   

Laat ons ook weten waar je graag wilt wonen. Op die manier kunnen we de gemeente en grondeigenaren in die regio precies laten zien waar behoefte aan is.

3. Sluit je aan bij een groep

Bekijk projecten

Sommige gemotiveerde woningzoekenden zijn al begonnen en vormen een groepJe kunt een groep volgen zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. Als een groep members zoekt, kun je je aanmelden. Als member sta je in direct contact met de initiatiefnemers.

Wat als ik geen
geschikte groep kan vinden?

Start een crowd

Kun je binnen jouw favoriete woonvorm geen groep of project vinden? Geef dan aan waar je graag zou willen wonen. Dat kan door onderaan de pagina van jouw favoriete woonvorm een zoeklocatie toe te voegen. Andere gemotiveerde woningzoekers kunnen zich zo bij jouw wens en zoekregio aansluiten. Zo ontstaat een Crowd die jouw favoriete woonvorm en locatie deelt. Nodig ook je vrienden uit om zich aan te sluiten!

Forum

Als een Crowd groot genoeg is gaat CrowdBuilding voor je aan de slag. Wij kijken of de betreffende gemeente open staat voor samenwerking. Op het CrowdBuilding forum kun je ondertussen gemakkelijk met elkaar in contact komen om te zien of er animo is om een bouwgroep te starten. Deze functie van CrowdBuilding is op dit moment nog in ontwikkeling. Wie weet ontmoet je daar straks je toekomstige buren!

Begin een groep

Meld een bouwgroep aan

Heb je met een aantal mensen besloten jullie gedeelde woondroom na te jagen? Dan start je samen een groep op CrowdBuilding. Je krijgt dan toegang tot alle support en tools die CrowdBuilding te bieden heeft.

Veelgestelde Vragen